Gość Joanna Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Moim problemem jest obfite krwawienie w czasie oddawania stolca.Nie sa to hemorojdy poniewaz nie mam zadnego guzka ani nie odczuwam przy tym bolu.Jednak krwawienie jest mocne.Poszlam do lekarza ktory mnie bezposrednio zbadal i stwierdzil ze nic nie moze znalezc.Podobno wszystko jest w porzadku.Odbylam jeszcze dodatkowe,drobne badania lecz rowniez nic nie wykazalo.Stolec mam normalny,prawidlowy.Czasami wystepuja zaparcia a czasami nie.Bylo to juz ponad rok temu.Od tamtego czasu,moj problem(czyli krwawienie) pojawia sie i znika. Dwa miesiece temu urodzilam dziecko.Krwawienie znowu sie pojawilo wraz z hemorojdami.Jednak po miesiacu hemorojd zniknal ale krwawienie dalej sie pojawia-jeszcze silniejsze.Odczuwam przerazliwy bol,mam zatwardzenie.Bol jest tak silny ze pojawiaja sie z tego wysilku zawroty glowy i lzy.Dbam o siebie,zdrowo sie odzywiam ale to w niczym nie pomaga. Nie wiem co mam robic poniewaz wyjechalam z Polski i nie mam kontaktu z lekarzem.Meczy mnie to,dlatego bardzo prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mam dopiero 20 lat wiec mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego?Po tym komentarzu sie troche wystraszylam..A masz jakies podejrzenia co to moze byc?Bardzo,bardzo prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Niestety, ale jedynym słusznym postępowaniem w tym przypadku jest rzeczywiście wykonanie kolonoskopii. Takie krwawienia zawsze sugerują występowanie zmian nowotworowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sabina Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam!! Problem polega na tym ze mialam robione badania u proktologa poniewaz mialam zazparcia, i pojawiala sie krew przy oddawaniu stolca, lekarz zalecil mi zmiane diety - i pomoglo. Po 8 miesiacach zauwazylam ze po wypruznieniu muszla jest cala we krwi, nie mam przy tym boli ani zaparc! Ale krwi jest bardzo duzo (jakbym wylala conajmniej szklanke) krew jest jasna. co to moze byc?? Prosze o odpowiedz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi