Gość Sylwia Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Mam pewien problem , od jakiegoś czasu boli mnie lewa pierś, z część od strony pachy, badałam sie w domu nie mam żadnego guzka, ale przy niewielkim nacisku boli mnie ta lewa strona piersi. Nawet jak nic nie robie zaczyna mnie boleć czasami i ból zaczyna promieniować na całą pierś..Co powinna zrobic ..? Czy powinnam sie bać..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Trzeba z tym problemem udać się do lekarza. Lekarz pownien Panią zbadać i ocenić czy wszystko jest w porządku. Być może zaleci USG piersci i/lub mammografię. Bez badania trudno dywagować co może być przyczyną tego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi