Gość Iwona Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jestem po 2 zabiegach usunięcia żylaków kończyny lewej dolnej. Po ostatnim zabiegu okazało się ,że część żylaków nie została usunięta .Szwy po zabiegu są grube i okropnie wyglądają.Co mam zrobić z pozostawionymi żylakami? Następnej operacji już chyba się nie poddam,a z doświadczenia wiem ,że pozostawić ich nie mogę.Nadmieniam ,że mam 39 lat ,pierwszą operację miałam w 1996 r drugą 2009 r gdzie zostało usunięte część żylaków i żyła główna odpiszczelowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Proszę spróbować skontaktować się z chirurgiem zajmującym się małoinwazyjnymi metodami leczenia żylaków kończynn dolnych (np. skleroterapia, laser, zamrażanie). Może właśnie w ten sposób będzie można zlikwidować te żylaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Dziękuję bardzo,też o tym myślałam. Jaki okres czasu musi minąć od ostatniego zabiegu ,abym mogła dokonać nawet mało inwazyjnej korekty? Może ktoś zna flebologa w Wałbrzychu ,który wykonuje takie zabiegi? Osobiście szukałam ,ale na nic konkretnego nie natrafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Około miesiąc przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi