Gość Michał z W-wy Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dobry wieczór . Wykryto u mnie guz płuca , na podstawie badania TK klatki piersiowej.Ponadto lekarz dał mi skierowanie na bad.PET-CT.W związku z tym mam do Pana pytanie- jak długo czeka się na wynik tego badania? Proszę o pilną odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Czas oczekiwania zależy od funkcjonowania ośrodka. Zwykle czas oczekiwania nie przekracza tygodnia (3-4 dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał z W-wy Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryk Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi