Super100 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Czy to jest infekcja grzybicza? Kawałek mojego żołedzia jest pokryty bardziej zmarszczoną skórą i jest bielszy niż pozostała jego część. Mam tak już z 2 lata, chcę dodać,iż zapach po odsłonięciu żołedzia jest dziwny, podobny do ryby czy coś w tym stylu. Rzadko ale czasami zaswędzi mnie w tych okolicach. Oddaję normalną ilość moczu. To jest normalne? Pod spodem dołączał zdjęcia. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super100 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dodam jeszcze że są to 2 plamki o obwodzie ok.0.8cm po obydwu stronach ujścia cewki moczowej,nic mnie nie boli, nie szczypie itp. , zaczerwienienia brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi