Gość kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam, wjechałem teraz na długie *wakacje* w odwiedziny do rodziny z Usa < nie mam tu ubezpieczenia wiec nie mogę się skierować do ich lekarzy poniewiaz najzwyczajniej nie jest mnie na to stać wiadomo jakie są koszta > wracając do problemu mianowicie podczas oddwania kalu oprocz niego pojawia sie krew. Jednakże krwi jest malo badz tez wogule podczas gdy do wyprozninia nie musze *przec* jezeli jednak zachodzi taka potrzeba *parcia* krwi jest sporo .... krew jest zawsze koloru *ognistego czerwonego* co swiadczy zapewnie o tym ze jest swieza. podczas wyprozniania jednak nic mnie nie boli . Strasznie sie boje bo zanim wroce do polski minie sporo czasu a tu jestem zdany sam na siebie. Blagam pomozcie... z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 To mogą być żylaki odbytu. W aptece można kupić specjalne preparaty łagodzące dolegliwości. Jednak koniecznie musi zbadać Cię proktolog i potwierdzić bądź wykluczyć te przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jak sie nazywaja te leki szczegolnie te bez recepty .... i czy nazwa ich po angelsku brzmi tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 najlepiej Proktis-M czopki - najszerszy zakres, nie wiem jak jest w USA z receptami, to co u nas jest dostępne bez u nich może byc odwrotnie. tu masz link do leków o podobnym działaniu http://www.domzdrowia.pl/products.php?product=59062&type=similar odpowiedników w USA poszukaj po substancjach czynnych z ulotek - po kliknięciu na dany specyfik. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi