Gość Michał Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 31 sierpnia 2020 przeszedłem zabieg cholecystektomii - od dwóch dni przy nagłych ruchach odczuwam mały ból (bardziej dyskomfort) przy pępku, po jego lewej stronie. Szwy już zdjęcie, rana goi się całkiem w porządku. Nie przemęczam się - zacząłem już w miarę normalnie jeść, ale staram się siedzieć w domu, nie noszę ciężkich rzeczy, nie schylam się za bardzo. Po prostu daję czas na regenerację. Ba, nawet seksu od czasu operacji nie uprawiałem, żeby nie przemęczać tego obszaru 😉 Wiem, że zaraz tu zostanę zarzucony odpowiedziami, bym szedł na wizytę, jeśli coś mnie martwi, ale ja właśnie nie wiem... czy powinno mnie martwić? W końcu jest to rana pooperacyjna, dyskomfort nie jest zbyt duży. Po prostu czasem się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi