Gość justyna Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dzien dobry mam pytanie jakies 2 tygodnie temu pojawil mi sie guzek na prawym posladku i odczuwalam bol przy nacisku,a teraz pomniejszyl on sie ale za to pojawil mi sie guzek takze na lewym posladku i jest maly jak narazie.nic z nich nie wycieka,jednak martwie sie co to moze byc.bardzo prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 W zasadzie trudno powiedzieć czy przyczyną jest nadkażenie bakteryjne czy przyczyna o innej etiologii. Proszę szczególnie dbać o higienę tych zmian. I w razie wątpliwości skontaktować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi