Gość grz 89 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Hej mam pytanko.zrobilem sobie prywatnie badanie usg jader i wyszlo ze mam zylaki obustronne .poszlem z tym do urologa a ten to zobaczyl a takze mnie zbadal i powiedzial ze tam nic niema a jakos na wydruku je widac.co mam robic? lewe jadro mnie w nocy ostatnio boli albo przy dotyku i to po lewej stronie tylko ze to kiedy mu sie to uwidzi.dodam ze mialem wczesniej operacje tez na to ale po prawej stronie.dodam jeszcze ze wczesniej po masturbacji mnie nie bolalo a jak to jakis czas temu zrobilem to wlasnie mam takie dolegliwosci.moje pytania sa takie: 1 co mam zrobic jak lekarz powiedzial ze jestem zdrowy i odeslal mnie,2 czy moze to byc jakis rak bo jak dotykam tych zylek z tylu jader to czuje dziwny bol .3 dlaczego tak czuje.4 czy moze to boli od czestej masturbacji? 5 co robić żeby z nocy nie bolalo albo ogolnie ?moze jakies leki albo cus niewiem co z tym zrobic.pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jeśli urolog powiedział, że wszystko jest w porządku to tak jest, nie ma się Pan czego obawiać (np. tego, że jest to rak). Ewentualnie może Pan jeszcze w tej sprawie (jeśli bóle Panu rzeczywiście bardzo dokuczają) skonsultować się z innym urologiem. Opisywane przez Pana dolegliwości mogą sugerować żylaki powrózka nasiennego. Na ból nie powinno mieć wpływu masturbowanie się. Można doraźnie w czasie bólu zażyć tabletkę przeciwbólową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi