Skocz do zawarto艣ci
eChirurgia.pl

Szybki wytrysk faceta

Go艣膰 Admi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pisz臋 tutaj na forum poniewaz licz臋,偶e kto艣 z pan贸w obecnych mi poo偶e. Mianowice jestem w w zwi膮zku z m臋偶czyzn膮 10 lat starszym ode mnie i ... ie uprawiamy seksu.On chce ale sama nie mam ochoty. Nie wiem co si臋 dzieje. Chcia艂abym aby by艂o tak jak na poczatku. On nie ma wenySeks ci膮gle wyglada tak samo. W sensie k艂adzie si臋 na mnie, kilka ruch贸w i ... koniec. Tak tak, ma problem z szybkim wytryskiem Wiele razy m贸wi艂am mu o tym, 偶eby mnie r贸wnie偶 zaspokoi艂. M贸wize b臋dzie si臋 stara艂 i 偶e si臋 poprawi ale wszystko jest tak jak by艂o.
Tworzymy bardzo fajny zwi膮zek ale seks jest taki sobie. Co mam robi膰? Jak go nam贸wi膰?

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

No to nie艂adnie z jego strony. Wida膰 trafi艂 Ci si臋 egoista.Dla mnie osobi艣cie zaspokojenie swojej partnerki jest najwiekszym priorytetem. Potem ja. Moze pu艣膰 mu jaki艣 film na youtube jak sie zaj膮膰 kobiet膮? Rozmawiaj z nim.

Odno艣nik do komentarza

Rozmawiam, rozmawiam ale ci膮gle jest tak samo. Czyli...kiepsko 馃槥 Szczerze? To ju偶 wol臋 wieczorem po艂o偶y膰 si臋 spa膰 i zasn膮膰 ni偶 uprawiac seks, kt贸ry mnie m臋czy i z kt贸rego nie mam zadnej satysfakcji. Filmy ogl膮dali艣my ale on tak szybko si臋 nakr臋cal, ze ko艅czy艂 w 2 sekundy, odwraca艂 sie i normalnie zasypia艂. Tyle z seksu. Dramat.

Odno艣nik do komentarza

Nie pisze tutaj o filmach erotycznych ale o firmach instrukta偶owych o seksie (takich jak zaspokoi膰 swoj膮 partnerk臋). Jest ich wbrew pozorom do艣c sporo na youtube. Poszukaj i niech obejrzy. Ewentuanie we藕 spraw臋 w swoje r臋ce. Kup mu prezerwatywy pr膮zowane, takie ktore ograniczaj膮 dop艂yw krwi do penisa, ewentualnie pier艣cie艅 na penisa i powiedz,ze nie bedzie sexu dop贸ki on tego nie nalo偶y. 艢weitne s膮 r贸wnei偶 chusteczki orgasm control wipes. Uzyj w ramach gry wst臋pnej. Wsmaruj mu w penisa zawarto艣膰 takiej chusteczki. Tylko niech on od razu sie nie pakuje w Ciebie ale poczekajcie troch臋. Powinno go chocia偶 troch臋 znieczulic i b臋dziie m贸g艂 o wiele d艂u偶ej.

Odno艣nik do komentarza

kiedy艣 by艂y szczeg贸lnie w sklepach dla doros艂ych sprzedawane takie prezerwatywy Long Love Amora to by艂y pami臋tam niemieckie i one co艣 tam pomaga艂y mia艂y jaki艣 艣rodek op贸藕niaj膮cy. P贸藕niej wyprowadzi艂em si臋 z tego miasta a w nast臋pnym ju偶 nie by艂o w 偶adnym tego typu sklepie. Stosowa艂em p贸藕niej r贸偶ne kremy, spraye, 偶ele itp... i to nie bardzo pomaga艂o. Teraz u mnie jedyny spos贸b na przedwczesny wytrysk to s膮 tabletki o nazwie Stud Pills i po nich rzeczywi艣cie gdy wezm臋 jedn膮 lub dwie tego samego dnia co stosunek albo na wyje藕dzie gdzie seks jest codziennie wtedy po prostu po jednej dziennie to te tabletki znacznie wyd艂u偶aj膮 stosunek nawet do 40 minut. Wcze艣niej bywa艂o r贸偶nie 5 - 10 minut a nawet kilka pchni臋膰 wystarcza艂o.聽聽

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.