Gość Edyta Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mam pytanie dowiedziałam się o zdrowotnej wodzie Zuber podobno są przypadki że można sie pozbyć kamieni w woreczku pijąc tę wodę,czy ktoś może mi powiedzieć czy pijąc tę wode można karmić piersią nigdzie nie znalazłam inforacji na ten temat a chciałabym spróbować bo czeka mnie zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie wiadomo czy woda oddziałuje na mleko matki, należny zatem zasięgnąć opinii lekarza pediatry prowadzącego dziecko w tej sprawie. Jedynie bardzo drobne złogi mogą ewentualnie zejść z dróg żółciowych w przypadku picia tej wody. Wytworzone kamienie większe na pewno nie zostaną rozpuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seps Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 *bardzo drobne zlogi*, tzn. jakiej wielkosci? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Mniejsze niż 5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja pije ta wode od 2ch lat.Mam kamienie zolciowe i ostatnio zauwazylam,ze przy wyproznianiu wychodza ze mnie kamyki w otoczce jak jajko a w srodku takie wapno.Tez pomyslalam,ze to rozmiekczone kamienie schodza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edyta Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Gdzie można dostać tą wodę? czy jej picie pomoże pozbyć się kamienia około 2cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Z tego co wiem wodę Zuber można dostać w Kauflandzie, ewentualnie zamówić przez internet przez stronę: kryniczanka.pl . W mojej miejscowości, czyli w Pabianicach koło Łodzi wodę:Jan można kupić w sieci sklepów warzywno-spożywczych: *Sława*. Generalnie może w jakiś marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jinx Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Edyta, czytaj ze zrozumieniem. Mniejsze niż 5 mm to nie 2 cm... Idź na operację dla własnego dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi