Gość Asia Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mam 15 lat, zgłosiłam sie do lekarza bo w spoczynku kołatało mi serce, pediatra po obejżeniu mnie stwierdziła że musze iść do lekarza, no i dodała że mam poszeżoną szyje i najprawdopodobniej powiękrzoną tarczyce-czytałam troche o tym w necie no i tak jest napisane że w trakcie leczenia sie tyje-czy to prawda? jest jakiś sposób by tego uniknąć? jest możliwość bym mogła żyć bez leczenia tej tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Z problemami z tarczycą należy skonsultować się z endokrynologiem. W zależności od tego czy tarczyca jest nadczynna, czy niedoczynna, w zależności od tego jakie leki i w jakich dawkach się zażywa - można tyć lub wręcz znacznie chudnąć. Po badaniu endokrynolog odpowie na pewno na wszystkie Twoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 zdiagnozowano u mnie 2 lata temu guzek tarczycy leki jakie otrzymałam wówczas powodowały czerwone plamy na skórze twarzy. sama przerwałam branie leków z powodów tych plama po drugie wyjechałam z kraju.jednak mam problem co raz większy z drentwieniem rąk i nóg.bardzo mało jem a mimo to tyje.od 2008 roku przytyłam 16 kilo.czy są leki które nie powodują plam na twarzy? podaje mó j e-mail beata9107@vp.pl co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roksi Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Mialam ten sam problem i bralam raz w tygodniu tabletki o nazwie dostinex jedna tabletka na tydzien w opakowaniu masz tylko 8 tabletek pomoglo plam juz po 4 tyg nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi