Gość Moniśka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dzień dobry. Słyszałam ostatnio że oddawanie moczu zależy od pracy nerek. Tylko zastanawia mnie dlaczego ja mimo że piję mało, często korzystam z wc, córka która pije więcej ma o wiele rzadszą potrzebę oddawania moczu. Dlaczego? U której z nas nerki pracują prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Praca nerek, a częstość oddawania moczu mogą, ale nie muszą być skorelowane. Radzę wykonać podstawowe badania czyli badanie ogólne moczu oraz z krwi jonogram, kreatyninę i mocznik i wtedy przekonać się czy wszystko jest dobrze z nerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moniśka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi