Gość Barbara Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Intra: neoplasma necroticum. Po intrze: adenocarcinoma papillare necroticans Czy mogłabym wiedzieć co oznacza mój wynik??? Czy jest on złośliwy?? W jakim stopniu zagraża mojemu życiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Gruczolakorak brodawkowaty martwiczy. Jest to nowotwór złośliwy. Najlepiej zgłosić się z tym wynikiem do swojego lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbara Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czekam właśnie na wizytę u onkologa, na która skierował mnie chirurg który przeprowadzał zabieg ,ponieważ był on nietypowy to znaczy znajdował się w worku z płynem. Czy mogłabym wiedzieć jakie będzie dalsze leczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi