Gość Janek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam Pana! Mam do Pana takie pytanie... Miałem usuwany torbiel 0,5 roku temu(operacyjnie) teraz dostałem stanu zaplanego na bliźnie, itorbiel wyskoczył mi po raz kolejny, jaka jest tego przyczyna, co Pan o tym myśli, Mam14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Najlepiej udać się do chirurga. Przez internet nie rozwiąże się tego problemu, ponieważ lekarz musi Cię osobiście zbadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi