Gość Magda Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Z tyłu głowy odkryłam zgrubienie. Znajduje się ono z lewej strony. Ma kształt okrągły ale nie da się go przesuwać. Kiedy dotykam boli. Czasem nawet przy wkładaniu ubrania przy dotyku boli. Czy może to być rak? Dodatkowo powiem że przyjmuje hormony. Proszę o odpowiedź :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mało prawdopodobne jest, aby był to rak. Taki guzek może być powiększonym węzłem chłonnym, tłuszczakiem, włókniakiem. Musi tą zmianę obejrzeć przede wszystkim lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ja też coś takiegi mam ale ja mam po prawej stronie boli jak sie kłade iwgl A ja mam dopiero `12 lat co to moze być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 ja mam coś podobnego .. boli jak dotykam , ale nie mocno ... i znajduje się on na tylnej, lewej, dolnej stronie głowy*) Co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomtom Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Serdecznie witam... Około 3 dni temu z tyłu szyi po prawej stronie u podstawy czaszki, mam wyczuwalne zgrubienie przypominające jeden zlany guzek nieprzesuwalny i drugi mniejszy symetryczny również nieprzesuwalny. Dodam tylko że zgrubienia guzki przy wciskaniu lekko bolą ale to naprawdę lekko. Nie wiem czy to mam jakieś znaczenie ale około 2 tygodni temu jakoś przez 5 dni pod rząd budziłem się spocony. Nie mam utraty wagi, nie jestem osłabiony nie licząc dzisiejszego kataru.... Szukałem informacji na internecie i natrafiłem na dwie.... Pierwsza to powiększone węzły chłonne, a druga to ziarnica złośliwa....co nie ukrywam mnie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomtom Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zapomniałem dodać mam 28lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi