Gość Anonimowy Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Witam, Mam 11 lat, ostatnio przeczytałem o stulejce, dowiedziałem się co to. Dziś podczas kompieli zauważyłem, że mój napletek ledwo sciąga się do połowy żołędzia i czuję duży dyskomfort przy jego sciąganiu. Czy mam zawiadomić rodziców? Czy można stulejkę usunąć. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARCI Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Mogą ci pomóc jesli wyślesz zdjęcia jak penis jest w zwodzie i spoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Hej chętnie pomogę ale musiałbym go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi