Gość viron Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam. Jako nastolatek postanowiłem zrobić sobie kolczyki w penisie (pierwsza dziurka rozciągnęła mi się do 5 mm, druga jest zwykła) i sprawa ma się tak, że nie noszę kolczyków na co dzień, ale dziurki nie zarosły i nie wygląda na to, żeby to miało się zmienić. Czy można w jakiś sposób pozbyć się tych dziurek? Jeśli tak, jaki byłby koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oap Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Też miałem kolczyk w wędzidełko ale bardziej rozciągnięte. Lekarz stwierdził, że najlepiej je wyciąć, związał w dwóch miejscach i przeciął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viron Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 A czy jest możliwy powrót do stanu przed przekłuciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi