Gość anna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam 18 lat od ok roku pojawia się u mnie dziwna narośl odbytu, jej rozmiar to ok.2 cm czasami prawie całkiem znika, rośnie zazwyczaj po kąpieli lub przy oddawaniu kału, owa narośl nie sprawia mi żadnych kłopotów: nie piecze, nie swędzi ,nie krwawi tylko po prostu jest! prosze o podpowiedź co to może być i jak sie tego pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 To mogą być żylaki odbytu. Najlepiej udać się do proktologa, który Cię zbada i postawi ostateczne rozpoznanie co do przyczyny dolegliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi