Gość Bartek Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Od około 2/3 lat na żołędziu penisa mam malutką czerwoną plamkę (średnica ok. 2mm). Nic w tym miejscu mnie nie boli ani nie swędzi. Nigdy nie współżyłem seksualnie. Plamka ta nie powiększa się ani nie zmniejsza więc zastanawia mnie co to może być. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Który lubi placki Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Myślę ze to poprostu jakieś naczynka popękały i nie jest to groźne 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Jest na to jakieś rozwiązanie? Jakieś serum punktowe czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi