Gość Renata P. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzień dobry,jestem juz ponad miesiąc po wycięciu woreczka żółciowego,od chwili wyjścia ze szpitala jestem ciagle przeziębiona,mam bóle głowy,a najgorszy jest suchy kaszel,który nasila sie w nocy,i przez to mam bóle w okolicach cięcia.Zadne leki mi nie pomagają.Również po wyjściu ze szpitala z pochwy zaczął wydobywać się gęsty,śmierdzący śluz,nigdy z czymś takim się nie spotkałam.Czy moze to byc efekt jakiś bakterii?Moze w szpitalu się czymś zaraziłam?Mam informacje z pewnych źródeł,że szpital prawdopodobnie jest zakażony.Co tam zrobić,proszę o pomoc w tej sprawie.Serdecznie dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Niestety podbyt w szpitalu zawsze wiąże się z możliwością infekcji (zakażenie szpitalne). To nie tylko problem związany z warunkami samego szpitala, ale pacjentów, osób odwiedzających. W sprawie upławów najlepiej skonsultować się z ginekologiem. Nie wiem czy brała Pani antybiotyk. Upławy mogą być związane z zakażeniem grzybiczym po antybiotykoterapii bądź wynikać z zakażenia bakteryjnego. Kaszel może być związany z paleniem papierosów, przyjmowanymi lekami, stanem zapalnym w obrębie dróg oddechowych. Dlatego warto udać się do internisty (pulmunologa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi