Gość Marcin Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witam. Od ponad roku cierpię na ból palca wskazującego. Przez ból osłabła siła uścisku w lewej dłoni, chwyt czegokolwiek nie jest pewny A przedmioty pomimo że nie są ciężkie, wyślizgują się. Palec bardzo boli przy naciskaniu na niego A przy przypadkowym uderzeniu jest wręcz nie do wytrzymania. Główne umiejscowienie bólu to między kostką w której się zginą A kostką gdzie łączy się z resztą dłoni. Nie było urazu. Nie jestem w stanie zrobić pąpki na pięściach. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sangan Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Jest problem, to radzę iść do lekarza, który pewnie skieruje na badania. Tutaj nikt nie rozwiąże problemu na podstawie opisu - pewnie już dawno u ciebie po wszystkim, ale piszę tak ogólnie do wszystkich. To nie są rzeczy, które załatwi się teleporadą. Miałem podobnie i nawet nie czekałem na wizytę u lekarza - zrobiłem USG w Multimedzie, od razu załatwiłem sobie konsultacje i wszystko było jasne. Podobne podejście radzę wszystkim innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi