Gość Łukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Panie Doktorze chciałbym sie zapytac co mi dolega...... bardzo sie boje miałem juz operacje po lewej stronie na zylaki powróska nasiennego ale i po prawej stronie na torbiel na na-jadrzu....A teraz Panie Doktorze boli mnie w prawej stronie jadra bol jak by w pachwinie do tego jak by troche wyzej niby pęcherz nie wiem co robic....byłem u lekarza i powiedział mi ze moge miec zapalenie albo....naciagnięty powrósek nasienny :(:(:( przepisał mi lek przeciw zapalny..Bol zaczoł sie w czwartek w sobote byłem u lekarza...lecz nadaj mnie boli mniej ale boli prosze o kilka rad bardzo prosze z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Trzeba poczekać z działaniem leku. 2 dni to krótki okres, aby stan zapalny mógł się wycofać. Jeśli w przeciągu tygodnia nie minie radzę udać się jeszcze raz na kontrolę najlepiej do urologa. Proszę też nosić obcisłą bieliznę i w czasie leżenia pod jądra podkładać np. ręcznik, aby wyżej unieś jądra. To powinno złagodzić bóle, przyspieszyć ustępowanie stanu zapalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dziekuje ślicznie:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi