Gość Ania Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jestem w 32 tygodniu ciazy ,mam zylaki odbytu wewnetrzne i zewnetrzne ktore musza byc operowane.Czy moge rodzic naturalnie czy jest to raczej nie wskazane?Proktolog oznajmil mi ,ze operacja moze nastapic dopiero 6 miesiecy po zakonczeniu karmienia.Czy to prawda?W chwili obecnej mam bole i klocia nie wiem czy mam jeszcze ochote tak dlugo czekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie ma przeciwwskazań do porodu drogą naturalną w przypadku żylaków odbytu. Prawdę powiedziawszy można operować po zakończeniu bezpośrednio karmienia dziecka piersią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi