Gość POMOCY Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Witam, mam 19 lat, mój problem pojawił się 3 dni temu, podczas higieny w okolicy odbytu wyczułem jakby większą fałdkę, jest ona biało-szara. Od 2 dni czuje ból podczas siedzenia, cały czas swędzi i czasem piecze, nie ma podrażnień ani też krwi podczas wypróżniania. Wolałbym uniknąć wizyty u lekarza bo jest to dla mnie wstydliwy temat. Co to może być? I jaką maść mogę zastosować? Dziękuje za wszelaką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr oj boli Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Masz 2 wyjścia.albo pójdziesz do lekarza który wprowadzi odpowiednie leczenie nieinwazyjne albo poczekasz pare lat wychodujesz hemoroidy albo coś innego do takiego stopnia ze tylko skalpel i nie daj Boże jakiś stażysta bądź stażystka nieumiejętnie wykona zabieg spierdzieli Ci zwieracz dzieki któremu resztę życia będziesz leczył powikłania po nieudanym zabiegu np zwężenie odbytu bądź nietrzymanie stolca i gazów.wybor należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi