Gość Maria Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Od kilku miesięcy cierpię z powodu dolegliwości z lewej strony brzucha.Wstępna diagnoza -to niewielki złóg w lewej nerce / na USG stwierdzono jasna plamkę/. Urolog jednak po dokonaniu szerszej diagnostyki wykluczył kamień.Ból odczuwam cały czas w lewym boku.Od wczoraj zaczęły boleć mnie nerki szczególnie po lewej stronie.Moje leczenie dotychczas prowadził gastrolog w kierunku zapalenia jelita grubego.Teraz mam wątpiwości, co mi właściwie jest. Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Warto skonsultować się z nefrologiem. Być może to stan zapalny (warto wykonać badanie ogólne moczu) w obrębie nerek i wymaga szerszej diagnostyki i leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mam identyczny ból po lewej stronie brzucha ale usg jest w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eb Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam mam taki sam bol lewej nerki az do lewego ramienia. Badania ugs, przeswietlenie i badanie krwi i moczu nic nie wykazaly a bol jest ciagle bardzo mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elwira Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Miałam to samo. Kamica nerkowa i od razu wzięli mnie na blok operacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi