Gość BART Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam.Od ostatniego czasu męczą mnie nagle duszności , i jakby uczucie napuchnięcia po prawej stronie szyi.Dzisiaj przejeżdżając ręką po klatce piersiowej zauważyłem, zgrubienie po jej prawej stronie nad mostkiem.Jakby jedno żebro tylko takie nabrzmiałe w miejscu zaraz nad mostkiem po prawej stronie jak kończy się mięsień piersiowy.Wcześniej tego nie zauważyłem, możliwe że te duszności to przez to? Czy to jakiś guz?Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Trudno określić co to jest bez badania. Myślę, że raczej to nic groźnego i zapewne nie wiążącego się z dusznością. Jeśli masz wątpliwości skontaktuj się z lekarzem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam boli mnie kregoslup ledzwiowy zebra mam dusznosc zaparcia nudnosci lecze sie od dlusZego czasu i Zaden z lekarzy nie potrafi powiedziec co mi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Co to u pana się okazało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi