Gość Kamil Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam. Czy moze mi ktos powiedziec co to moze byc. Mam to juz z 6 lat. raz juz prawie sie wchlonelo ale caly czas to przygryzam i ciagle jest to takie samo. Nie ropnieje to nie boli mnie. jest male. jest to jak gdyby taka mala krostka na jezyku. co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może to tylko zwykła, przerosła brodawka języka. Radzę w tej sparwie skonsultować się z laryngologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no hej. bylem dzisiaj u larynglologa i on powiedzial ze to nic takiego. ze to przerosnieta brodawka. kubeczek smakowy wystaje. ze tak juz mam genetycznie, ze poprostu taki juz jestem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nina Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Co mam zrobić? Od 3 dni urosła mi jakąś biała krosta na jezyku po prawej stronie. Jeść nie mogę bo boli jak językiem obijam o żeby. Czasem też mi krew się puści a to jest biała dużą krosta co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi