Gość Danuta Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam niewydolną żyłę odpiszczelowa generującą żylaki czy mozna ją zamknąć laserowo czy lepszy efekt osiągnie się operacyjnie? Dziekuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 W tej sprawie należy osobiście skonsultować się z chirurgiem naczyniowym. Trudno powiedzieć jaka metoda będzie najskuteczniejsza w tym wypadku bez badania. Prawdopodobnie będzie to jednak zabieg usunięcia żyły odpiszczelowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Etna Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 witam, rok temu mialam usunieta zyle odpiszczelowa laserem, polecam, chociaz cudow nie nalezy sie spodziewac, owszem usunieta zyla nie generuje nowych...ale noga jeszcze musi byc *upiekszona* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ja przeszłam leeserowe zamkniecie zyły,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale nadal ją mam i jest drożna ale niewydolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 czy miał ktoś podobny problem??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 witam jestem po zabiegu obu konczyn dolnych metodom wycinania bandarzowalam 2 tygodnie nie ma sladu po zabiegu i nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorora Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja miałam usuwane żylaki metodą Stripping, która polega na chirurgicznym usuwaniu żylaków za pomocą sondy. W klinice dra Knakiewicza robiłam, jeden dzień się leży, następnego dnia już wyszłam. Generalnie jest tak, że po zabiegu powstaje krwiak po tym jak się wytnie ten niewydolny pień żylny, ale on po dwóch-trzech tygodniach znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi