Gość Darek z Bytomia Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Od 3 dni mam bóle podbrzusza (lewa strona) podczas wytrysku nie wiem czym jest to spowodowane Boli mnie tylko podczas.. Nie wiem czy ma to związek ze sprawą ale byłem na basenie i mogłem napić sie chlorowanej wody a wiadomo ze na basenach też szerzą sie różne choroby Prosze o pomoc bo bardzo mnie to denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Może to być objawem zapalenia układu płciowego. Dobrze by było skonsultować się z urologiem jeśli ból nie ustąpi. Picie chlorowanej wody z basenu nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 a jezeli ustapi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a jak ustąpi, to idź się pierdolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi