Go艣膰 Szymek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam . Jakies 4 lub 5 lat temu mialem zlamana 5 kosc srodrecza nieudolny chirurg wcale mi jej nie nastawil przed zalozeniem gipsu na 6 tyg i rezultat jest taki , zle聽聽zrosnieta . podczas pracy zaczynam ja straszcze odczuwac . Dr臋twienie palcow , dloni . Problem聽 ze zginaniem palca . Czy moze powodowac to wlasnie ta kosc聽 czy moze byc problem z czym innym?聽https://ibb.co/0ft1yRJ Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Milka Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Cze艣膰! Do Szymek Ja chyba z艂ama艂am V ko艣膰 艣rodrecza ale bez zlamania palca.聽... wczoraj. Spuch艂a od razu i zsiniala I do tej pory jest opuchlizna i jest fioletowa reka ... Powiedz mi, mocno Ci spuch艂a reka ???聽 Bo palec by bola艂 przy poruszaniu jak by by艂 z艂amany ale nie jest wi臋c tylko kosc 艣rodrecza boli ) Palcem normalnie ruszam ale jak ino dotkne dw贸ch miejsc聽 ( tam gdzie jest ko艣膰 艣rodrecza boczne )聽聽to boli okropnie .... 聽M膮偶 mi nie 偶ebym poczekala do poniedzia艂ku. Je偶eli opuchlizna nie zejdzie to mam i艣膰 na rtg ...聽 Bo na pocz膮tku powiedzia艂 " Ty masz t膮 kosc zlamana lub p臋kni臋ta " 聽 聽 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.