Gość marta Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Obudziłam się rano i strasznie zaczął boleć mnie mięsień w ręce między nadgarstkiem a łokciem (po wewnętrznej stronie). Nie mogę nic robić, bo póki nie ruszam ręką jest dobrze, ale kiedy próbuje wykonać jakąś pracę to zaczyna boleć. Przy ucisku boli najgorzej. Kilka dni temu ciężko pracowałam i mięsień szybko się rozbudował, czy to może mieć z tym związek? Co mogę zrobić, żeby przestało boleć? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ból taki może być właśnie spowodowany przeciążeniem mięśni i ścięgien ręki. Można zastosować maści, żele przeciwzapalne i przeciwbólowe dostępne w aptece bez recepty. Oczywiście ograniczyć wysiłek wykonywany przez tą rękę. Jeśli ból nie minie po 2,3 dniach należy udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noema Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Może doszło do zapalenia ścięgien? Tak jak mówi stapler - poobserwować rękę + leki p/bólowe i maści i udać się do lekarza jeżeli nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANIA Z CHICAGO Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 miałam ten sam problem . pomoże okład z octu i letnia woda. okład robić na noc, przez tydzień. na czyraki bardzo dobry jest krem z kaktusa. sprawdzone i pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi