Gość justyna Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dzien dobry zwracam sie z prosba o rade.Od jakichs 2 tygodni mam podkorny guzek na prawym posladku od jakiegos tygodnia powiekszyl on sie jest twardy i przy nacisku bolesny,nie wydziela sie z niego zadna ciecz ani nic takiego.Bardzo sie boje bo nie wiem co to moze byc.Niedlugo mam miec wizyte taka rutynowa u mojego lekarza rodzinnego,jest to jednak dla mnie troche krepujace z racji miejsca gdzie ten guzek sie znajduje.Przebywam aktualnie za granica wiec trudno o czas na wizyte i dlatego chcialabym wiedziec co to moze byc i czy musze powaznie traktowac ten problem.Bardzo prosze o odpowiedz,z gory serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To może być zwykła krostka nadkażona bakteriami. Nie można wykluczyć również innych przyczyn. Zalezy to oczywiścieod tego, w którym dokładnie miejscu na posladku zmiana się znajduje. Najlepiej taką zmianę pokazać przy najbliższej wizycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi