Gość Marcin Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam, mam pytanie do lekarza chirurga. Od kilku dni odczuwam ból w pachwinie po prawej stronie na wysokości pasa, ból ten nawarstwia się podczas podnoszenia nogi, wchodzeniu po schodach. Ból zaczął się objawił się dość nagle po masturbacji, utrzymuje się już 4 dni, jakiś czas temu także miałem taki przypadek ale przestało boleć i nic z tym nie robiłem. Gdzie tkwi przyczyna, co to może być ?? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Trudno odpowiadać na takie pytania bez bezpośredniego badania. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się osobiście z lekarzem. Takie dolegliwości w pachwinie pojawiające się w czasie wysiłku mogą świadczyć o powstałej przepuklinie pachwinowej. Niestety bez badania nie da się postawić diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi