Gość tomasz z warszawy Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jaką diete powinien stosować pacjent po operacji przepukliny przełyku? jetsem kwlifikowany takiegoz zabiegu. bardzo jestem ciekaw co bede a czego nie bede mógł jesc po opearacji i przez jak dlugi czas musze stosowac diete ,kiedy moge zaczac cwiczyc na siłowni. z gory dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Po operacji przepukliny rozworu przełykowego najważniejsze jest to, żeby spożywać często, ale w małych ilościach pokarmy dobrze rozdrobnione, najlepiej dieta jak w chorobie wrzodowej żołądka (śluzówka żołądka podrażniona w czasie zabiegu). Dietę stosować przez około miesiąc. Na siłownię można zacząć chodzić po 3 miesiącach od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mam bule rąk od ramion do łokci co stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edku Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 najlepiej ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 jaka mam stosowac diete jak mam przepukline zolatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi