Gość Marzenka Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 W marcu 25-tego miałam zabieg laparoskopowy (usunięcie woreczka żółciowego-kamienie). Czy po takim zabiegu mogę stosować jakieś tabletki antykoncepcyjne,jeżeli nie to jaka metoda antykoncepcji mi pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ostatecznie decyzję o metodzie antykoncepcji powinien podjąć ginekolog. Jeśli nie ma ryzyka chororby zakrzepowo-zatorowej można będzie stosować pigułki antykoncepcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzenka Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A jak sprawdzić czy mam ryzyko zachorowania na tą chorobę-czy można wykonać jakieś badania żeby to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 patrz strona: http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/5816_choroba_zakrzepowozatorowa_zapobiega%C4%87?.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi