Gość Mily Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam, Od paru dni obok odbytu wyczulem tak jakby krostke.Ogolnie mnie nie boli tylko czasami zakluje tak jak bym siadal na jakas igle. Teraz po paru dniach czuje ja ja siedze na krzesle. Co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Trudno powiedzieć czy to zmiana skórna w postaci krosty, ropnia czy może żylaki odbytu. Najlepiej udać się do chirurga, który przyjrzy się tej zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi