Gość Krzysztof Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pojawił mi się guzek na penisie pod skórą, którego prawie nie widać w spoczynku. Jest lekko wyczuwalny, ale gdy jest erekcja guzek automatycznie się powiększa i staje się wyczuwalny. Znajduje się on około 1 cm pod żołędziem, nie boli, nie jest zaczerwieniony, ale się trochę obawiam. Witam serdecznie! Akurat mam taki sam problem co mój przedmówca zastanawia mnie tylko czy w razie zaniedbania tzn. nie pojscia do lekarza moga nastapic jakies konsekwencje zdrowotne. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Trudno napisać mi czym może być ten guzek bez badania. Trzeba niestety bezpośrednio z tym problemem udać się do lekarza. On wytłumaczy czy to coś groźnego czy błahego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi