Gość Marcin Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam Mam pytanie dotyczące moich problemów z pęcherzem. Od dłuższego czasu (rok, dwa) mam problemy z częstym oddawaniem moczu. Czasami,i szczególnie w okresie wieczornym mam jak to nazywam *ataki*. Potrafię iść do ubikacji około 6-8 razy w odstępach 5-10 minutowych. Po piwie jest tak samo, po wypiciu 1-2 piw potrafię iść do ubikacji po 5-6 razy podczas gdy kolega nie był ani razu. W styczniu tego roku byłem na zabiegu poszerzenia cewki moczowej, jednak po zabiegu nie zauważyłem znaczącej poprawy. Nadal mam te same objawy. Proszę o pomoc, gdyż kontrole u lekarzy nic mi nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie ma innej rady jak tylko udać się jeszcze raz na kontrolę do urologa. Trzeba zrobić wziernikowanie cewki, aby dokładnie ocenić jej stan anatomiczny. Może zabieg poszerzenia cewki nie był skuteczny i trzeba go powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi