Gość Kamil Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam , mam problem z ktorym borykam sie juz ponad miesiac, otoz mam czeste parcie na mocz , cos tam mnie popiekuje penis na ujsciu moczu ( ale nie mocno ) , bralem antybiotyk Zinnat nie pomogl,bralem furagine z vit . C nie pomoglo, robilem posiew moczu i nic nie wykazalo. Mam 23 lata i najbardziej denerwuje mnie te ciagle parcie na mocz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 sprubój wyciąg z korzenia mniszka lekarskiego plus z propolisu, duża dawka witaminy c i żurawina, dużo pić, często sikać, pić szałwię, przemywać cewkę moczoną mieszanką przegotowanych ziół cieplą vagosan z apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi