Gość laura Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Jestem w 7 tyg ciąży... dziś wyczułam w okolicach prawego jajnika- ok 2 cm pod- malutkiego guzka... co może być tego przyczyną?... wizyte u ginekologa mam dopiero za 3tyg... dlatego chciałabym wiedzieć juz wcześniej jakie mogą być tego objawy.Czekam na odpowiedź i... z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie nie widząc zmiany. Musi Panią zbadać lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi