Gość Zygmunt Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mam następujący problem: podczas spoczynku mogę bez problemu ściągnąć napletek za żołądź z tym problemem ze napletek mi się tak jakby zawija. W stanie wzwodu napletek sam mi nie schodzi a mam opory przy zdjęciu go ręką. Czy to może byc stulejka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Tak to mogą być objawy stulejki lub raczej zbyt krótkiego wędzidełka napletka. Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zyga Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 a czy w przypadku zbyt krótkiego węzidełka konieczna jest operacja czy jakis zabieg chirurgiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slackman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 u mnie byl zabieg chirurgiczny, ok 15 min trwal w znieczuleniu miejscowym...niecaly tydz sie wszystko goilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi