Gość Piotr Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Wiatam serdecznie. Od pewnego czasu dostalem jakiejs alergii, lub czegos innego, swedzie mnie cale cialo i pojawila sie delikatna czerowna wysypka. Na worku mosznowym, na penisie, na nodze od wewnetrznej strony blizej genitaliow oraz na jednym z posladkow pojawly sie czerwone, twarde guzki, nic nie bola nawet przy sciskaniu. Wygladem przypominaja taki *swiezy* tradzik. I sie zastanawiam czy moze stalo sie to przez to iz za mocno sie skrobalem, czasami nawte dla ulgi doslownie sciskalem te miejsca w palcach tak potwornie swedzi czami, czy moze ma to cos wspolnego z ta moja wysypka, na brzuchu co prawda mam czerwone, obszerne, male plamy ale zauwazylerm tylko dwa male zgrubienia ktore sa tylko delikatnie podobnyc co mam. i troszke zaczyanm sie martwic. Prosze o odpowiedz lub jakies pomysly. Dziekuje Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morawiec Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Człowieku, radzę ci udać się do dermatologa. Nie dotykaj wysypki bo może to być powodem komplikacji a po prostu daj się obejrzeć specjaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi