Gość Kamila Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Od 2-3 dni przy dotykaniu szyi (w okolicach migdałków) wyczułam małe zgrubienie, szyja ogolnie mnie boli i po tej stronie i czasami po drugiej. 3 lata temu miałam znacznie powiększone ASO i często przechodzilam angine. Czy to zgrubienie moze być wywołane przebytymi anginami? Czy należy iść z tym do lekarza? Chciałam również dodać ze w lutym robiłam morfologie krwi i wszystko wyszło ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Na pewno trzeba z tym problemem udać się do lekarza. Pewnie to powiększone węzły chłonne będące zapewne odczynem na jakiś stan zapalny gardła lub nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi