Gość Marta Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Rok temu wysiadając z samochodu siostra uderzyła mnie dzwiami w kość biodrową. Poczułam ostry ból i od tamtej pory na udzie mogę wyczuć ciągnący się pas (od miednicy do kolana) na którym mam zupełnie inne czucie, a kiedy naciskam w miejscu, w którym zostałam uderzona, czuje ten odcinek w udzie. Czy jest to naderwany nerw? Kiedy biegam na w-fie dziwne uczucie w tym miejscu na udzie nasila się, czy mogę poprosić lekarza rodzinnego o zwolnienie z biegów? Czy jest to groźne? Można stosować jakieś okłady lub poddać się zabiegowi? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Najlepiej udać się do ortopedy traumatologa. Być może konieczne będzie też badanie nuerologiczne. Moim zdaniem to może być coś innego niż nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi