Gość damian polak Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dzień dobry. mam problem z powstałym guzkiem pod skórą nad pośladkiem, jest on twrady i boli przy mocniejsyzm dotknięciu. czy to może być tłuszczak? czy tylko kaszak? czy możliwe jest, że on samoczynnie zaniknie czy trzeba bedzie go wycinac? moj guzek pojawil sie jakies 2 tyg temu i troche urósł. bardzo dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Trudno mi napisać co to może byc bez badania. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem ogólnym. Być może to tłuszczak, kaszak, włókniak, może ropień. Może zajść potrzeba wycięcia zmiany i poddania jej badaniu histopatologicznemu. O tym, zadecyduje chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ilona, Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 mam podobny proble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi