Gość Marek Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Mam od około 2-4 lat problem z biodrami (jedno wyzej od drugiego) i kręgosłupem ledzwiowym i szyjnym - choroba Scheuermana i stwierdzoną dyskopatię. Dodam, że mam 24 lata. Od jakiegoś czasu odczuwam bóle brzucha w okolicach biodra -przeważnie prawego. Ból pojawia się najczęściej w rożnych miejscach przy skłonach, ale rownież jak siedzę i zmieniam pozycję. Jest to ból raczej uciskowy. Zastanawim się czy ma to związek ze złą budową bioder i kręgosłupa czy też jest to związane z narządami wewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Trudno mi na takie pytanie odpowiadać bez badania bezpośredniego. Prawdopodobnie właśnie ból w podbrzuszu prawym, w okolicy pachwiny jest związany i odzwierciedleniem zwyrodnienia biodra i kręgosłupa. Aby upewnić się czy wszystko jest w porządku z narządami jamy brzusznej należy bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi