Gość anka z krakowa Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 WITAM , Mam 32 lata, jestem po resekcji woreczka, od tamtego czasu mineło 5 tygodni, czuje sie dobrze, zazwyczaj duzo ćwicze, i tancze, itp.. i chciała bym sie dowiedziec czy juz moge powrócić do sportowego trybu życia ???? wiem ze podczas cwiczen miesnie brzucha sie wysilaja, przy jezdzie rowerem równiez, prosze o dpowiedż, bede wdzieczna:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jeśli wycięty pęcherzyk był metodą laparoskopową to juz mozna wrócic do sportu. Po klasycznym cięciu radzę dopiero po 3 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anka z krskowa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ok, serdecznie dziękuje, to było laparoskopowo:)) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi