Gość Szymek Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Witam Mam takie pytanie 2lata temu miałem operacje która polegała na sprowadzeniau jąder do moszny z obydwu stron (wiek teraz 23) Wszystko było ok przez ten czas. Kilka dni temu zaniepokoił mnie fakt że po stosunku z dziewczyną na następny dzień tak jakby zmieniły mi się jądra to znaczy lewe jest większe od prawego ktore tak delikatnie szczypalo. Wcześniej były takie same rozmiarowo Codziennie się badam dotykając je z zaleceniami doktora czy jakiś nowotworek się nie pokazal Tu moje pytanie czy iść z tym do urologa czy są to normalne zmiany w organizmie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Witam. Dużo zdjęć chorób moszny znajdziecie na -->> bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi