Gość michal Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Panie doktorze od trzech dni mam dziwnie spuchniete jado jeno prawe..towarzyszy bol i obrzmienie a ze jestem za granica nie mam jak skontaktowac sie z lekarzem. Zaczelo sie od wymiotow i lekkiej biegunki a posniej juz tylko wymioty i to jadro ktore bolalo caly czas rownierz bol wystepowal po mojej lewej zaraz pod pepkiem. A teraz tylko juz ten bol pod pepkiem i to spochniete jadro..Prosze o jakas rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Trudno mi cokolwiek pisać szczegółowego bez badania. Na pewno należy jak najszybciej skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Może to być zapalenie jądra, ale także bardzo niebezpieczna uwięźnięta przepuklina mosznowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 mam problem. Mam spuchniete prawe jadro bol jest nie do zniesieia do tego boli mnie podbrzusze. przy sikaniu leci krew. Wie ktos jaka jest przyczyna i co trzeba zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi